Skip to main content

Vind het perfecte condoom:

ontdek diverse soorten voor een betere ervaring Een standaard condoom past de meeste mannen, maar voor sommigen is het vinden van de juiste maat essentieel voor comfort en veiligheid. De omtrek van het condoom kan bepalen of het te strak of te los zit.

Om de ideale condoommaat te vinden, maakt men gebruik van het CAS-maatsysteem. Om jouw perfecte CAS-maat te bepalen, meet je de lengte en omtrek van je penis en kies je een passend condoom. Probeer verschillende merken en soorten binnen dezelfde maat om de beste pasvorm te vinden. Met de juiste maat condoom geniet je optimaal van seks.

Ultradunne condooms

Als je reguliere condooms oncomfortabel vindt, probeer dan eens ultradunne condooms zoals Condomi Ultra Thin of Durex Fetherlite.

Bekijk het assortiment

Condooms voor anale seks

Bij anale seks zijn speciale condooms niet nodig. Gebruik wel extra glijmiddel en kies uitsluitend glijmiddel op water- of siliconenbasis. Wissel je tussen vaginale en anale seks? Gebruik dan steeds een nieuw condoom.

Bekijk het assortiment

Smaakvolle condooms

Overweeg je orale seks en wil je een condoom met een smaakje proberen? Er zijn diverse smaken beschikbaar, van banaan en aardbei tot chocolade, appel, kokos en piña colada. Smaakvolle condooms zijn ook geschikt voor vaginale en anale seks.

Bekijk het assortiment

Condooms om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Condooms met speciale gels, zoals Durex Performa, helpen bij het uitstellen van het orgasme voor mannen die te vroeg klaarkomen.

Bekijk het assortiment

Latex-vrije condooms

Als je allergisch bent voor latex, kies dan voor condooms van polyurethaan of schapendarmen.

Bekijk het assortiment

Let op: schapendarmcondooms beschermen wel tegen zwangerschap, maar niet tegen soa’s.

Vrouwencondooms

Vrouwencondooms zijn speciaal ontworpen om in de vagina te plaatsen.

Bekijk het assortiment